Penzgyik - Gyakran ismételt kérdések a pénzről

Mindig kerdezek. Sokszor tudom a valaszt, sokszor csak szeretnem. Ha tobb kommentelom van, surubben irok. De tenyleg! Majd csak figyeld meg :) Kozvetlenul elerhetsz a penzgyik (kukac) yahoo.com -on.

Friss topikok

Linkblog

Címkék

Nem titok, de te vagy a felelos!

Amit itt irok, azt atveheti barmelyik honlap, nem titok. Kerem, hogy azert egy linket az eredetire kuldjon vissza. Engem ugyanis az olvasok motivalnak. Amit itt irok, a sajat szemelyes velemenyem egy-egy gyakran, esetleg ritkan hallott kerdesrol. Nem befektetesi, nem eletviteli tanacsadas. Mindenki azt kezd a maga eletevel amit akar, ha jo, az azert van, mert o ugy csinalta, ha nem, ne fogja ram, mert azt is o csinalta.

Miert is vagyok itt mar 2 honapja?

2009.04.10. 11:37 Penzgyik

Tegnap este ismet soroztem, ezuttal egy venezuelai ismerossel, aki sajat orszagat elhagyta, es mashol probal meg boldogulni, mert ugy gondolja, hogy ott nem tud. Miert?- kerdeztem. Azt mondja azert, mert nem tudta az uzenetet eljuttatni az emberekhez. Velemenye szerint a legegyszerubb mod, hogy hatasosan harcolj a megtevesztes, becsapas, szegenyseg ellen, az az, hogy  informaciot adsz. Mert azoknak, akik boldogulni szeretnenek, szukseguk van az informaciora, hogyan tudjak a sajat sorsukat segiteni. Ha eljut hozzajuk, es kepesek alkalmazni a kapott informaciot, sikerrel jarnak.

Ez kicsit segitett meg tisztabban latni, mit is keresek en itt online 2 honapja, minden paros naptari napon. Ugy gondolom, a tevekenysegem celja az informacio gyujtes es informacio adas. Informacio gyujtes magamnak, hogy tanuljak belole, majd az allokalt es rendszerezett informacio tovabbitasa neked. Remelem, mindketten tudjuk alkalmazni es sikerrel jarunk penzugyeink teren. 

Bocs az elmult 2 post filozofiai hangveteleert, ha valakinek ez sok volt, igerem ezutan megprobalok ismet visszaterni a hagyomanyos praktikus gondolkodasmodhoz.

 

 

1 komment

Címkék: hivatalos

A bejegyzés trackback címe:

https://penzgyik.blog.hu/api/trackback/id/tr581056631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dezintegra 2009.04.16. 21:06:02

"ha valakinek ez sok volt..."

Nem volt sok, jó ez így, érdekesebb :)
Valószínűleg nem én vagyok a blog targetja, de időnként benézek, mert jók a témák.
süti beállítások módosítása