Penzgyik - Gyakran ismételt kérdések a pénzről

Mindig kerdezek. Sokszor tudom a valaszt, sokszor csak szeretnem. Ha tobb kommentelom van, surubben irok. De tenyleg! Majd csak figyeld meg :) Kozvetlenul elerhetsz a penzgyik (kukac) yahoo.com -on.

Friss topikok

Linkblog

Címkék

Nem titok, de te vagy a felelos!

Amit itt irok, azt atveheti barmelyik honlap, nem titok. Kerem, hogy azert egy linket az eredetire kuldjon vissza. Engem ugyanis az olvasok motivalnak. Amit itt irok, a sajat szemelyes velemenyem egy-egy gyakran, esetleg ritkan hallott kerdesrol. Nem befektetesi, nem eletviteli tanacsadas. Mindenki azt kezd a maga eletevel amit akar, ha jo, az azert van, mert o ugy csinalta, ha nem, ne fogja ram, mert azt is o csinalta.

Ebedelni olcson?

2009.02.26. 10:10 Penzgyik

Gondolom ma, mivel Torkos csutortok van, nagyon sokan megprobalnak a szokasosnal szebb, dragabb etterembe menni, talan egy romantikus estet eltolteni a parjukkal, vagy egy jot mulatni a baratokkal. Persze, ha nem foglaltal asztalt mar vagy 3 hettel korabban, akkor nem sok eselyed van mara. De en a mindennapokra is keresek kedvezo ajanlatokat.

Nemreg lettem figyelmes egy honlapra, a Menuebedre. Egyszeru es olcson kivitelezett, de nagyszeru otlet. Bevagnak egy Budapest terkepet, es azon kerul feltuntetesre, hogy hol, mennyiert milyen menut lehet aznap enni varosszerte. Kek lufik jelzik a menut kinalo helyeket, ha a zold lufira kattintasz, akkor aktualis informaciot latsz a napi es a heti ajanlatrol.
 

Egyelore foleg belvarosi ettermek vannak itt, de mar nehany kulvarosi ettermet is latok, sot, megjelentek a lufik a nagyobb videki varosokban is. Ha talalsz egy uj helyet, amit beajanlasz, akkor akar 5 napi ingyen menut is kaphatsz ott, bar szamomra nem tiszta, amit igernek: en ajanlom be az  uj uzletet nekik, es az etteremtol fugg, hogy kapok-e ezert jutalekot? Lehet, hogy valami egyetemista vallalkozasrol van szo, es nem tudjak maguk megfinanszirozni az ajanlok menuit… Mindenesetre ez nem vesz el a honlap hasznossagabol semmit annak, aki csak egy jo, olcso ebedre vagyik.

Tudom, egyre tobb az ingyenreklam a blogomon, de mit tegyen az ember, ha meg nem kerestek meg fizetos ajanlattal? Talan majd kesobb, addig meg a szerencsesek tenyleg jol jarnak, ez legyen az otletuk jutalma. Mindenesetre sok sikert a honlapkeszitoknek!

Szólj hozzá!

Címkék: tipp olcso

A bejegyzés trackback címe:

https://penzgyik.blog.hu/api/trackback/id/tr74966807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása